آخرین مطالب

معماری برتر

بلندترین آسمان‌خراش‌های جهان کدامند؟

خبرگزاریCCN به تازگی لیستی از بلندترین آسمانخراش‌های جهان که از نظر معماری و ساخت طراحی منحصربفردی دارند را منتشر کرده است. در این گزارش به معرفی این برج‌ها می‌پردازیم.

درباره زاهاحدید: نابغه و معمار برجسته جهان معاصر

زاها حدید از تاثیرگذارترین معماران معاصر در شکل گیری جریان های فکری معماری امروز است. او توانست با منحنی‌های زیبا و منحصر به فرد خود انقلابی جدید در معماری نوین به وجود آورد و به عنوان نخستین بانو جایزه معماری پریتزکر را دریافت کند.

لیلا فرزانه: سنت‌های هنری ما می‌توانند برای امروز تعریف شوند / کامران افشار نادری: "درخت زندگی" یک اثر هنری است که هر تمدنی می‌تواند خودش را در آن پیدا کند

اثر "درخت زندگی" دو هنرمند ایرانی تنها اثری هنری است که در موسسه تمدن‌های اسلامی لیون نصب شده است. این اثر توسط کامران افشار نادری و لیلا فرزانه و تیمی متشکل از هنرمندان، معماران، صنعتگران و مهندسان ایرانی در مدت یک سال و نیم کار بی‌وقفه تولید و در سال اصلی ورودی این موسسه به طور دائم نصب شده است.

ماجرای رد شدن طراحی داوینچی برای پل گالاتا توسط پادشاه عثمانی ترکیه

لئوناردو داوینچی در سال ۱۵۰۲ اسکچی (طراحی دستی یک سازه معماری) از یک پل راطراحی کرده بود که امسال در سال ۲۰۱۹ موسسه تکنولوژی ماساچوست در امریکا برای اولین بار ماکت این طراحی را ساخت.

پارک "آب و آتش" با سناریوی سفرنامه تعریف شد/ روایت مهرداد مال عزیزی از سناریو‌هایی که در پارک "آب و آتش" اجرا نشد!

مهرداد مال عزیزی معتقد است که معماری بدون آگاهی از ادبیات و سایر هنرها به جای ساخت فضاهایی دوست داشتنی، منجر به سرپناه‌سازی می‌شود و در همین محدوده باقی می‌ماند.

کلیسای وانک، شاهکار معماری و نقاشی!

از آن روزها که رفاه و آسایش و خوش خلقی مردم ایروان و جلفای قدیم به مذاق شاه عباس صفوی خوش آمد و تصمیم گرفت اهالی این شهر را به اجبار به سمت پایتخت خود کوچ دهد، سال ها گذشته است.

زیباترین فرودگاه های جهان را بشناسید

زیباترین فرودگاه‌های جهان، خیره‌کننده‌ترین معماری را دارند و امکانات رفاهی مانند زمین‌های گلف و سینما را در خود جای داده‌اند.

طراحی خارق‌العاده گروه معماری زاها حدید در دبی/ القای حس مجسمه در هتل ملیا

گروه طراحان زاها حدید، اخیراً طرحی را برای هتل ملیا در دبی ارائه کرده‌اند که حسی شبیه به مجسمه را با استفاده از فضای توپر و خالی، مات و شفاف، داخلی و خارجی القا می‌کند.

چرا «جیپ» ثبت ملی شد؟

وارطان هوانسیان معمار ارمنی‌تبار اهل ایران بود. او که از مدافعان سرسخت معماری مدرن در ایران به‌شمار می‌آمد طی سال‌ها فعالیت تخصصی، ساختمان‌های ارزنده‌ای در کوچه و خیابان‌های تهران از خود به یادگار گذاشت.

معماری منحصر به فرد یک سالن کنسرت خورشیدی در چک!

در رقابتی که بین معماران از سراسر دنیا برای طراحی یک سالن کنسرت در شهر استراوا برگزار شد، همه طراحان میدان رقابت را به گروهی از معماران نیویورکی واگذار کردند.

طرح های برگزیده مسابقه معماری شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) به نمایش گذاشته می شود

بر اساس تصمیمات وزارت راه و شهرسازی و شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) طرح های برگزیده در مسابقه معماری ترمینال جدید و بزرگ شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) برای بازدید مردم و متخصصان این حوزه در نمایشگاهی بدین منظور در دید عموم قرار خواهد گرفت.

لندن برای جذب گردشگر برج لاله می‌سازد!

یک شرکت معماری بین‌المللی انگلیسی، طرحی نو برای ایجاد یک مقصد فرهنگی و گردشگری جدید در لندن ارائه داده است که دومین ساختمان بلند در اروپای غربی خواهد بود.

معماری جالب یک مجتمع فرهنگی در منطقه ویژه اقتصادی چین

فضای بین ساختمان‌های مختلف مرکز فرهنگی‌ لانگانگ به گونه‌ای ایجاد شده است که در هوای گرمسیری شهر شنژن، این بنا را در مقابل تابش نور خورشید یا باراش باران حفظ می‌کند و راحت جریان هوا را از خود عبور می‌دهد.

بزرگترین جزیره ساخت بشر در دوبی !

نخل جمیرا که با دو دهه زمان طولانی‌ترین پروژه معماری تاریخ دبی است به روزهای پایانی خود نزدیک می‌شود. توسعه‌دهنده جدید آن در کنفرانس خبری اعلام کرد که در حال کار روی مراحل نهایی منتهی به بهره‌برداری پروژه هستند.

معماری مدرن و جذاب موزه ملی لهستان!

کارشناسان معماری می‎گویند ﭘﺮﻭژﻩ موزه ملی فیلارمونیک لهستان با سبک خاص خود ﺑﻪ ﻏﻨﺎﻯ ﺷﻬﺮ ﻭ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺷﻬﺮﻯ افزوده است.

معرفی برجهای دوقلوی پتروناس مالزی

برجهای دوقلوی پتروناس مالزی یکی از زیباترین آسمان خراش ها ساخته شده در جهان می باشد. این آسمان خراش با ایجاد و تلفیق هنر و معماری توانسته سالانه تعداد بسیاری بازدید کننده را به خود جذب نماید. ویژگی اصلی این آسمان خراش زیبا وجود یک پل بلند در بین این دو ساختمان میباشد که توانسته به زیبایی و پیچیدگی آن بیافزاید.

خلاقیت‌های معماری در ایستگاه‌های متروی عربستان!

شرکت معماری Foster + Partners که طراح سیستم متروی "جده" و پروژه متوقف شده شهر هوشمند ۳۸۲ میلیارد دلاری عربستان نیز هست، در حال حاضر به تکمیل ساخت ایستگاه‌های خطوط سریع‌السیر در چهار شهر مهم عربستان پرداخته است.

مسابقات معماری در چهره شهرهای امروزی تأثیر چندانی ندارند / آثار برنده اغلب ساخته نمی‌شوند !

کمال یوسف‌پور، معمار و پژوهشگر معتقد است که اغلب آثار برنده در مسابقات معماری ایران، ساخته نمی‌شوند، به همین خاطر تأثیری در چهره شهرهای امروزی ما ندارند.

آخرین مطالب

نشست "حفاظت و باززنده‌سازی فضاهای تاریخی شهر تهران"

نشست روز جهانی شهرساز در دانشگاه سوره

تاریخچه جهانی گرامیداشت روز شهرسازی

ضربان نامنظم ورود سرمایه به بازار مسکن !

طراحی باغ کودکان

ارائه تخفیف 50 درصدی خدمات نظام مهندسی در طرح‌های بازآفرینی شهری

برگزاری دومین دوره فستیوال معمار شیراز

انتقال پایتخت از تهران دوباره منتفی شد !

بازآفرینی شهری یا ذبح شهر به دست دلالان

شهر پایدار و ارتقای کیفی سیمای شهرها

داشتن شهر سالم در گرو شهروندان مسئول است

واگذاری 99ساله زمین در طرح ملی مسکن/ اسلامی: به کاسبان زمین نمی‌دهیم

آغاز ثبت طرح اقدام ملی تولید مسکن از 18 آبان / تولید مسکن برای 2 گروه درآمدی کم و متوسط

یادبودهای 17 آبان ماه ...

ملزومات هوشمندسازی شهر چیست؟

ضرورت کنترل و جلوگیری از افزایش جمعیت تهران بر اساس طرح توسعه مجموعه شهری / تقویت کانون‌های اصلی حوزه‌های شهری و شهرهای جدید اولین اقدام مهم برای تمرکززدایی از تهران است

کم‌کاری وزارت راه و شهرسازی در ساخت مسکن!

همدان، کلانشهری استراتژیک در غرب ایران

تصویب دستورالعمل طراحی ساختمان بر اساس کیفیت معماری

یادبودهای 13 آبان ماه ...

شانزدهمین بزرگداشت روز جهانی شهرسازی

ایرادات پلیس درباره طرح کاهش آلودگی هوا درست است !

تفکیک وزارت راه و شهرسازی، راه خروج مسکن از بحران است

شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران طرح توسعه و عمران شهر زاهدان را ابلاغ کرد

تذکر در خصوص تاخیر در تکمیل شناسنامه‌های باغات

خانه موزه جلال آل احمد و سیمین دانشور خشت طلایی برد / طرح برد – برد شهرداری تبریز در نوسازی بافت فرسوده/ «حیات مدنی در حیاط شهری» برنده جایزه خشت طلایی شد

نیازمند آمار کاربردی هستیم که زمینه‌ساز تصمیم‌سازی باشد / آمار باید به مدیران چشم‌انداز برنامه‌ریزی بدهد / طرح رویش در معاونت برنامه‌ریزی و مدیریت منابع تهیه شد

مخالف توسعه نامتوازن هستیم/ سامانه املاک و اسکان راه‌اندازی می‌شود

یادبودهای 12 آبان ماه ...

پنت هاوس؛ تعریف، مزایا و معایب